Intresserade Bröder inom De Bacchanaliska Drinkarne fick uppleva en härlig Romprovning vilken värmde oss gott i den kalla vinterkvällen. Fredagen 18 januari inledde De Bacchanaliska Drinkarne årets temaaktiviteter med en underbar romprovning under Broder Fredrik Bäcks ledning.

Vi lotsades skickligt mellan olika romsorter av engelsk-, fransk- och spansk stil av denna kunniga Broder som delade med av sina outtömliga kunskaper i detta ämne.

Stamhuset var väldekorerat i ”Caribbean style” och Bröderna avnjöt gott fluidum och värmande gemenskap. Det presenterades både rom och Caribbean öl denna ”tropiska” kväll. Provningen avslutades med en härlig smakrik lagom het Caribbean Cajun som innehöll ingredienser som verkade tillfredställa Brödernas stora intresse för både mat och dryck.

Det var tomt på faten och i glasen när vi ”assar” stängde och låste Stamhuset denna kväll, efter väl uträttat arbete. Tack till er Bröder som gästade detta event och tack till er som ”assade”!

Nu är vi igång igen … äntligen!

Fler av Br Anders Eleruds bilder från DBD:s karibiska utsvävningar hittar du i Moderlogens bildarkiv, bakom medlemsinloggningen här på Par Bricoles hemsida.

KLANG!
Roberth Strand
Ordförande i De Bacchanaliska Drinkarne.
De Bacchanaliska Drinkarne är en del av Det Lysande Sällskapet Par Bricole.

Kontakta gärna redaktionen med nyhetstips eller synpunkter på Parbricole.se, på e-postadressen michael.masoliver@gmail.com