Systrar och Bröder inom De Bacchanaliska Drinkarne fick uppleva en unik afton och provning med representation från vinhuset Famille Quiot.

Exportchef Jean-Louis Smyl kom på besök i vårt älskade stamhus för att presentera underbara viner från deras vingårdar i regionen. Vi lotsades skickligt och med humor och värme mellan olika underbart goda fluidum av både röda och vita kulörer.

Vinerna serverades med en perfekt matchning med en fantastisk meny skapad av kvällens ”Les Chef´s” Maria och Dan Lindberg. Jean-Louis Smyl var mycket imponerad av vårt stamhus, alla förberedelser, genomförandet och maten som noga utvalts för att passa kvällens meny.

Allt föll så väl ut att Jean-Louis Smyl önskade ett återbesök med presentation av andra producerade godsaker från Famille Quiot´s vingårdar. HURRA! Det ser vi, givetvis fram emot, eller hur! Mitt varna tack till Systrar och Bröder som gästade denna afton och hjärtligt tack till er Bröder som ”assade” denna minnesvärda afton.

KLANG
Roberth Strand
Ordförande i De Bacchanaliska Drinkarne
De Bacchanaliska Drinkarne är en del av Det Lysande Sällskapet Par Bricole

Kontakta gärna oss på redaktionen med nyhetstips eller synpunkter på Parbricole.se eller Evoe, på e-postadressen michael.masoliver@gmail.com eller telefon 070-608 99 75.