Tisdagen den 24 maj bjuder De Bacchanaliska Drinkarne in till en helafton på Piperska muren med två trevliga och innehållsrika arrangemang som vänder sig till Bröder och medföljande Kärelskeliga, vänner eller bekanta.

Kvällen inleds klockan 17 (registrering från klockan 16.30) med en vinmässa i två av rummen på Piperska muren, där Bröder, Kärelskeliga och andra besökare får möjlighet att bekanta sig med ett antal internationella vinproducenter och dessutom prova deras viner, berättar OBDB Roberth Strand.

– Vi har samlat en fantastisk representation med bland annat vinbönder från Languedoc, distributörer som kommer med utsökta champagner från Frankrikes bättre leverantörer, bubblande sekt från Tyskland och såklart vårens krispiga roséviner och lite annat trevligt, säger han.

– Den som så önskar kan sedan avsluta kvällen med en härlig gourmetmiddag med temat Mat & Vin från klockan 18.30. Se gärna till att boka bägge arrangemangen. Inte bara Bröder utan även Kärelskeliga och andra medföljare är hjärtligt välkomna.

Här kan du läsa mer om kvällen på Piperska muren.

Text och foto: Michael Masoliver